Sirop de visine

Extrem de racoritor, cu gust dulce-acrisor, siropul natural de visine este bogat in vitamine, minerale si zaharuri. Previne imbatranirea prin actiunea sa regeneratoare si elimina toxinele din organism.
Siropul de visine se poate consuma ca bautura racoritoare, in combinatie cu lapte, iaurt sau ca topping pentru inghetate, prajituri si torturi.

Sirop de visine presat la rece

Visinele contin vitaminele C, B1, B6, potasiu, fier, magneziu. Au rolul de a preveni imbatranirea, elimina toxinele din organism si decongestioneaza caile respiratorii. Datorita continutului bogat in vitamine, visinele se recomanda ca un bun remineralizant. Metoda presarii la rece pastreaza intacte proprietatile binefacatoare ale visinelor. Siropul de visine presat la rece se consuma ca bautura racoritoare prin diluare cu apa plata sau minerala in proportie 1/8.

Sirop natural de visine

Extrem de racoritor, cu gust dulce-acrisor, siropul natural de visine este bogat in vitamine, minerale si zaharuri. Previne imbatranirea prin actiunea sa regeneratoare si elimina toxinele din organism. Siropul contine zahar, apa, suc natural de visine obtinut din concentrat de visine (min.15%), suc natural de lamaie obtinut din concentrat de lamaie (min. 5%), aroma naturala. Siropul natural de visine se poate consuma ca bautura racoritoare, in combinatie cu lapte, iaurt sau ca topping pentru inghetate, prajituri si torturi.