Despre noi


Europlant International este prezenta pe piata romaneasca din anul 2004, reprezentand una dintre cele mai importante companii producatoare de siropuri 100% naturale. Ideea de la care am pornit a fost aceea de a oferi clientilor nostri un produs natural, sanatos, fara conservanti si coloranti, insa deosebit de gustos, asemenea siropurilor din copilarie facute de bunici. Retetele noastre sunt culese din diferite zone din Romania, respectand traditia transmisa din batrani.

Am selectat acele fructe si retete care ne reprezinta cel mai bine si care fac deliciul bucatariei noastre, dar care ofera, in acelasi timp, si o cantitate importanta de vitamine. De exemplu, catina, afinele, coacazele, murele etc. sunt fructe cu virtuti extraordinare pentru imbunatatirea si mentinerea starii de sanatate.

In anul 2009 am implementat si certificat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001 si Sistemul de Management al Sigurantei Alimentului ISO 22000.
Ca o confirmare directa a calitatii produselor noastre am reusit permanent sa ne crestem cota de piata si sa avem totmai multi clienti fideli, astfel incat in prezent ne puteti gasi atat in lanturile de hipermarketuri (Real, Kaufland, PennyMarket, Billa, Carrefour, Auchan etc.), precum si in retele zonale de supermarketuri (Angst–Bucuresti, Alconsib–Sibiu, Anabella–Ramnicu Valcea etc.).

De asemenea, pentru hipermarketurile Billa, Auchan si Carrefour, Europlant International produce marci proprii.

Va invitam sa incercati siropurile Europlant!